top of page
Dove Hond Canis Maior Hatto.png

DOVE HONDEN TRAINING

Dove Hond Langzaam Verkeersbord.png

“Damn! Mijn hond is potdoof!” Ik hoor het baasjes dikwijls al zuchtend zeggen wanneer hun hond niet luistert. Maar voor sommige hondenbaasjes is het de harde realiteit. “Help! Mijn hond is echt doof. Wat nu!” No worries! Een dove hond kan je trainen. Ik help je erbij. Hij is zoals elke andere “gewone” hond. Het is niet omdat hij doof is dat je er niet mee kan buiten komen, maar dat wist je natuurlijk al. Elke hond heeft zijn eigen handleiding. Dat is in dit geval niet anders.

Hondenschool of privé-training

Aan een les (gewone) hondenschool deelnemen ligt al wat moeilijker. Meestal ligt de focus van de les hondenschool op het gesproken woord. En dat is nu net wat jouw hond niet kan, horen. Samen leren we je hond alle basiscommando’s die hij op een gewone hondenschool zou leren. We kunnen ook nog een stapje verder gaan als je dat wil. Dit kies jij zelf en ik kijk ook wat binnen de mogelijkheden van jouw hond valt. Ik ondersteun je met raad en daad tijdens het hele leerproces, zolang jij en je hond mij nodig hebben.

In privé training help ik je, zodat je zonder één gesproken woord aan jouw hond iets kan vragen én dat hij het ook voor je doet. Samen stippelen we het pad uit dat het beste bij jouw hond past. Loop je tegen een probleem aan, dan sturen we dit zo snel mogelijk bij.

 

Met onze training wordt jouw hond je beste vriend en doet hij met plezier wat je van hem vraagt.

 

YOU CAN DO THIS !!!

Volg ons op Instagram of Facebook voor meer tips & trics over honden.

Intakegesprek*: €50,00 
*verplicht

Het intakegesprek is enkel de eerste afspraak.

Dit is verplicht!

We bespreken jouw doelstellingen, verwachtingen en de mogelijkheden van jouw hond.

Samen stellen we een plan van aanpak op dat bij jullie past.

Het intakegesprek gaat door bij Canis Maior in Olen.

 

Indien gewenst kan dit ook op een andere locatie doorgaan, dan betaal je extra kosten van de verplaatsing bij de prijs van het intakegesprek.

 

Reserveer HIER je intakegesprek

Privé-training Dove Hond: 
€35,00/training

Duur privé training: 1 uur

De privé training gaat door bij Canis Maior in Olen. Indien gewenst kan dit ook op een andere locatie doorgaan, dan betaal je extra kosten van de verplaatsing bij de prijs van de privé training.

 

Reserveer HIER je privé training

 

Wil je tussendoor toch in groep trainen. Check onze AGENDA voor de geplande groepslessen. Je vindt vast iets dat jullie interessant vinden. Hier kan je met de aangeleerde technieken verder aan de slag.

Dove Hond Canis Maior Hatto.png
bottom of page