top of page

DOG HEALTH CLUB

Massage.jpg

MASSAGE

Wij bieden een gamma aan van diverse massages.

Voedingsdeskundige - foto klein.jpg

VOEDINGSDESKUNDIGE

>>> Weldra hebben we hier meer

informatie over <<<

Aroma Coach - Foto klein.jpg

iTOVi Bodyscan & Aroma-consult

Bepaalde fysieke klachten natuurlijk ondersteunen? Emotionele verlichting of back up nodig? Een iTOVi bodyscan & aroma-consult geeft je onmiddellijk meer duidelijkheid. Want meten is weten!

De essentiële oliën en supplementen van Young Living hebben een therapeutische werking voor mens en dier. Je kan deze inzetten om jezelf en/of je hond te ondersteunen in diverse processen; zowel lichamelijk, psychisch en emotioneel.

 

De iTOVi scanner is een klein, draadloos apparaat dat slechts in enkele minuten 273 bio-markers in het lichaam scant en deze vergelijkt met de frequenties die in de oliën zitten. Vervolgens ontvang je een rapport waar in het lichaam een disbalans heerst samen met de aanbeveling welke essentiële oliën of supplementen op dit moment de meeste ondersteuning kunnen bieden. We bespreken onmiddellijk de resultaten en maken een behandelplan op maat. In dit consult kijken we naar het totaalplaatje zodat jij weet welke oliën of supplementen jij en/of jouw hond nodig hebben om het lichaam terug in balans te brengen.

Prijs: 50,00 euro

Duur: +/- 60 minuten

iTOVi Bodyscan & Aroma-consult - Check Up

Een behandelplan volgen we natuurlijk ook op. Na een maand kijken we naar de effecten van de behandeling. Is het opgestelde plan nog wat jij en/of je hond nodig heeft of mag er iets verandert worden.

Prijs: 20,00 euro

Duur: +/- 30 minuten

english-cream-golden-retrievers-posing-c
bottom of page