top of page
Aroma Walking - website 1.png

AROMA WALKING

Aroma Walking - website 4.png

Mijn missie tijdens Aroma Walking is eenvoudig maar krachtig: jou en je hond helpen tot rust te komen terwijl we samen de kracht van essentiële oliën omarmen. Tijdens de Aroma Walk maken we gebruik van zeven, zorgvuldig gekozen, essentiële oliën. Elk met hun eigen doel om jou en je hond te ondersteunen op mentaal, emotioneel en misschien zelfs spiritueel vlak.

 

Deze unieke wandelervaring omvat niet alleen onze prachtige natuurlijke omgeving, maar benut ook de helende eigenschappen van essentiële oliën, zodat jij en je hond kunnen werken aan het verbeteren van jullie welzijn.

Bij Aroma Walking investeren jij en je hond in drie van de vijf pijlers die de kern vormen van een gezond leven, nl. stressvermindering, lichaamsbeweging en een goede nachtrust. Terwijl we aan deze pijlers werken, verliezen we ook de aspecten van het vermijden van toxische stoffen en gezonde voeding niet uit het oog.

 

Deze individuele holistische coaching streeft naar algehele balans, met als doel jullie levenskwaliteit te verrijken.

Volg ons op Instagram of Facebook voor meer tips & trics over Aroma Walking.

Aroma Walking - website 3.png

Ik leer jou hoe je diep en rustgevend kan ademen. Je ontdekt hoe eenvoudige technieken, voor jou en je hond, een diepgaand effect kunnen hebben op zowel jullie slaappatroon als jullie stressniveaus.

 

Stap voor stap begeleid ik jou door deze technieken, zodat je ze naadloos kunt integreren in jouw dagelijkse routine.

 

Je ontvangt ook een aroma kompas en handig ademhalingskaartje met gedetailleerde uitleg over de ademhalingstechnieken, zodat jij en je hond ook zelfstandig kunnen wandelen met de geleerde technieken.

Aroma Walking - website 2.png

GEEN INTENSIVE WANDELING

De Aroma Walk duurt ongeveer anderhalf uur en is allesbehalve zwaar; het is geen intensieve training.

 

De wandeling gebeurt op jouw tempo en dat van jouw hond. Het doel is dat jij en je hond een hecht team worden door samen te bewegen, te genieten van de natuur en te werken met essentiële oliën die jullie welzijn en harmonie te bevorderen.

Ga samen met mij op pad in de wereld van Aroma Walking en ontdek de kracht van balans, rust en harmonie. Jouw welzijn en dat van jouw hond verdienen alle aandacht!

 

Ik sta klaar om jullie te begeleiden op dit prachtige pad van transformatie.

Aroma Walking - website 1.png

VOOR IEDEREEN

Mijn Aroma Walking is toegankelijk voor iedereen, zowel mens als hond.

 

Deze individuele wandeling zorgt voor een diepere ervaring. We richten ons op emotionele blokkades en persoonlijke uitdagingen waar jij en/of jouw geliefde viervoeter mee worstelen.

 

Jouw hond is namelijk jouw spiegel en visa versa.

 

Daarom start elke Aroma Walk met een itovi-scan. Hiermee selecteer ik de 7 perfecte essentiële oliën voor jou en jouw hond.

 

Bovendien ontvang je na de wandeling een gedetailleerd rapport van deze scan via e-mail, dat een diepgaand inzicht biedt in jullie persoonlijke behoeften.

De Magie van Aroma Walking (1).png

FAQ

Waar kan ik vertrekken voor een individuele Aroma Walk?

Je hebt de keuze uit 2 locaties:

  • parking bij de losloopweide aan Floréal in Lichtaart.

  • parking bij de losloopweide aan domein Teunenberg in Olen.

Wat is inbegrepen bij een individuele Aroma Walk?

  • Een itovi-scan, waardoor jij of je hond op maat geselecteerde essentiële oliën krijgt tijdens de wandeling.

  • Een rapport met het resultaat van de scan met meer informatie over de geselecteerde oliën voor ondersteuning van jouw lichaam of dat van je hond. Dit wordt na de wandeling naar jouw mailbox verstuurd.

  • De druppels essentiële olie die tijdens de wandeling worden gebruikt.

  • Een aroma kompas en een ademhalingskaartje met gedetailleerde uitleg over de ademhalingstechnieken, zodat je ook thuis verder aan de slag kan.

Hoeveel kost een individuele Aroma Walk?

De prijs van een individuele sessie is 70,00 euro, waarvan je een voorschot van 20,00 euro betaalt bij reservering en de resterende 50,00 euro ter plaatse voor aanvang van de wandeling.

Image by Wade Austin Ellis
bottom of page