top of page

za 27 nov

|

V.K. De Draa Oeëre

Woof Work Out 27/11/2021

Tijdens deze fitness-workout werk je samen met je hond en tegelijkertijd creëer je ook een sportieve band. 10-beurtenkaart: 85,00 euro Per les: 10,00 euro

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Woof Work Out 27/11/2021
Woof Work Out 27/11/2021

Tijd en locatie

27 nov 2021, 10:15 – 11:15 CET

V.K. De Draa Oeëre, Meren, 2250 Olen, België

Over het evenement

Woof Work Out (hond & baas)

Dit is dé oplossing voor iedereen die houdt van z’n hond én een gezonde, actieve levensstijl nastreeft. Wil jij graag samen met je hond bewegen, met een kleine groep hondenliefhebbers, dan is onze Woof Work Out echt iets voor jou! We zorgen ervoor dat elke deelnemer actief blijf deelnemen en gestimuleerd wordt dat elke les als grensverleggend wordt ervaren.

Tijdens deze fitness-workout werk je samen met je hond en tegelijkertijd creëer je ook een sportieve band. Door middel van lopen, intervaltraining, fitnessoefeningen en interactieve spelletjes werken we aan spier- en conditieopbouw, trainen we gehoorzaamheid en zorgen we voor mentale voldaanheid voor zowel hond als baas.

Doordat de workouts in de buitenlucht plaatsvinden, zorgt dit voor een energieverhogend resultaat. Denk aan onder andere de frisse buitenlucht, zuurstof, de verschillende elementen van de natuur en de kick van buitentraining.

Deel dit evenement

bottom of page