top of page

ma 28 mrt

|

V.K. De Draa Oeëre

Vroege Vogel - Woof Work Out 28/03/2022

Tijdens deze ochtend workout werk je samen met je hond en tegelijkertijd creëer je ook een sportieve band. 10-beurtenkaart: 85,00 euro Per les: 10,00 euro

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vroege Vogel - Woof Work Out 28/03/2022
Vroege Vogel - Woof Work Out 28/03/2022

Tijd en locatie

28 mrt 2022 08:00 – 9:00

V.K. De Draa Oeëre, Meren, 2250 Olen, België

Over het evenement

Woof Work Out (hond & baas)

Dit is dé oplossing voor iedereen die houdt van z’n hond én een gezonde, actieve levensstijl nastreeft. Wil jij graag samen met je hond bewegen, met een kleine groep hondenliefhebbers, dan is onze Woof Work Out echt iets voor jou! We zorgen ervoor dat elke deelnemer actief blijf deelnemen en gestimuleerd wordt dat elke les als grensverleggend wordt ervaren.

Tijdens deze fitness-workout werk je samen met je hond en tegelijkertijd creëer je ook een sportieve band. Door middel van lopen, intervaltraining, fitnessoefeningen en interactieve spelletjes werken we aan spier- en conditieopbouw, trainen we gehoorzaamheid en zorgen we voor mentale voldaanheid voor zowel hond als baas.

Doordat de workouts in de buitenlucht plaatsvinden, zorgt dit voor een energieverhogend resultaat. Denk aan onder andere de frisse buitenlucht, zuurstof, de verschillende elementen van de natuur en de kick van buitentraining.

Deel dit evenement

bottom of page