top of page

di 28 nov

|

Bij Canis Maior OF Hondentrimsalon Ellen

ITOVI Bodyscan voor mens & hond 28/11/2023

🌿 Ontdek de Kracht van Natuurlijke Ondersteuning voor Mensen en Honden met een iTOVi Scan! 🌿 Ben je op zoek naar natuurlijke oplossingen om het welzijn van zowel jou als je trouwe viervoeter te verbeteren? Dan mag je ons evenement op dinsdag 28 november 2023 van 19u00 tot 21u00 niet missen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ITOVI Bodyscan voor mens & hond 28/11/2023
ITOVI Bodyscan voor mens & hond 28/11/2023

Tijd en locatie

28 nov 2023, 17:00 – 22:00

Bij Canis Maior OF Hondentrimsalon Ellen

Over het evenement

🌿 Ontdek de Kracht van Natuurlijke Ondersteuning voor Mensen en Honden met een GRATIS* iTOVi Scan! 🌿

Ben je op zoek naar natuurlijke oplossingen om het welzijn van zowel jou als je trouwe viervoeter te verbeteren? Dan mag je ons evenement op dinsdag 28 november 2023 van 19u00 tot 21u00 niet missen!

🌟 Wat is een iTOVi Bodyscan?

Een iTOVi bodyscan is jouw toegangspoort tot een dieper begrip van wat jouw lichaam en dat van je hond nodig hebben. Het is een snel en pijnloos proces dat slechts 2 minuten duurt. Met behulp van een geavanceerde draadloze scanner worden maar liefst 273 bio-markers in het lichaam gemeten. Deze markers worden vervolgens vergeleken met de frequenties van de essentiële oliën en supplementen van Young Living. Het resultaat? Persoonlijke rapporten die aangeven waar er mogelijk disbalansen zijn en welke natuurlijke producten jou en je hond op dit moment het beste kunnen ondersteunen.

🌱 Essentiële Oliën en Supplementen van Young Living

Young Living staat bekend om zijn hoogwaardige essentiële oliën en supplementen met therapeutische eigenschappen. Deze producten zijn geschikt voor zowel mensen als dier. Of je nu fysieke klachten wilt aanpakken, emotionele ondersteuning nodig hebt of gewoon op zoek bent naar een natuurlijke boost, Young Living heeft het allemaal.

🧘‍♀️ Waarom Kiezen voor Young Living?

Young Living onderscheidt zich door zijn toewijding aan de puurheid en kwaliteit van essentiële oliën en supplementen. Met een uitgebreid assortiment aan producten die voldoen aan de hoogste normen, kun je erop vertrouwen dat je de meest effectieve ondersteuning krijgt voor jou en je hond.

📍 Locatie en Afspraak

Ons scanmoment gaat op 2 verschillende locaties door:

 • Hondentrimsalon Ellen, Molenstraat 22 te 2200 Herentals (Morkhoven) van 19u00 tot 22u00
 • Canis Maior, Spendijk 9 te 2250 Olen van 17u00 tot 22u00

Maak snel een afspraak via de volgende link, vul de gevraagde gegevens in en wij sturen jou het exacte tijdstip door.

Mis deze unieke kans niet om de balans in jullie leven te herstellen en de kracht van essentiële oliën en supplementen te ontdekken. Samen streven we naar een gezonder en gelukkiger leven voor jullie beiden. 🐾

We zien elkaar op dinsdag 28 november! 🌿

*Deze iTOVi-scanavond is voor mensen die nog niet gekend zijn met de producten van Young Living én die geen actief account hebben bij Young Living.

Tickets

 • Scan bij Hondentrimsalon Ellen

  De itovi scan gaat door bij Hondentrimsalon Ellen - Molenstraat 22 te Morkhoven

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Scan bij Canis Maior

  De itovi scan gaat door bij Canis Maior - Spendijk 9 te Olen tussen 17u00 en 22u00

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page