top of page

za 30 mrt

|

Sporthal De Beeltjens - Westerlo

Aroma Walking 30/03/2024

Ga mee op groeps-Aroma Walking en ontdek de positieve impact op lichaam en geest van een wandeling in combinatie met essentiële oliën. voor jou en je hond. Samenwerking tussen Canis Maior en Holistisch Hondentrimsalon Ellen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Aroma Walking 30/03/2024
Aroma Walking 30/03/2024

Tijd en locatie

30 mrt 2024, 14:00 – 16:00

Sporthal De Beeltjens - Westerlo, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo, België

Over het evenement

Meer rust in je hoofd en meer balans in je leven, zowel voor jezelf als jouw hond? Dan ben je bij Marijke Dogmomcoach van Canis Maior en Ellen van Holistisch Hondentrimsalon Ellen aan het juiste adres. Op zaterdag 30 maart 2024 gaan wij opnieuw de samenwerking aan en organiseren we een nieuwe Aroma Walking in Westerlo, in het hartje van de stille Kempen.

Wil jij de positieve impact op lichaam en geest ontdekken van een wandeling in combinatie met essentiële oliën, voor jou en je hond? Ga dan met ons mee op Aroma Walking en ervaar de kracht van essentiële oliën. Tijdens Aroma Walking leren we om bewuster te wandelen, bewuster te ademen en bewust te zijn van onszelf en onze hond. Om dit te bereiken selecteren Marijke en Ellen zorgvuldig 7 essentiële oliën die jou en je hond hierbij gaan ondersteunen.

Tijdens deze wandeling leren wij jou hoe je thuis verder aan de slag kan met Aroma Walking. Wij voorzien je doorheen de wandeling van de nodige essentiële oliën. Je ontvangt van ons een aromakompas van de wandeling samen met de extra informatie die je nodig hebt om de wandeling tot een goed einde te brengen.

Om een kwaliteitsvolle Aroma Walking voor al onze deelnemers te kunnen aanbieden, zijn de plaatsen beperkt tot max. 20 deelnemers (1 hond per deelnemer). Snel inschrijven is dus de boodschap!

Naargelang de kennis over essentiële oliën bij onze deelnemers kan de groep worden opgedeeld in 2 kleinere groepen, nl. beginners en gevorderden.

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op dit evenement.

Tickets

  • Aroma Walking 30/03/2024

    1 deelnemer inclusief 1 hond

    € 30,00
  • Aroma Walking 30/03/2024

    1 deelnemer zonder hond

    € 25,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page