top of page

za 28 okt

|

Parking Losloopweide Floréal - Lichtaart

Aroma Walking 28/10/2023

Meer rust in je hoofd en meer balans in je leven, zowel voor jezelf als jouw hond? Dan ben je bij Marijke van Canis Maior DogMomCoach en Ellen van Holistisch Hondentrimsalon Ellen aan het juiste adres. Op zaterdag 28 oktober 2023 gaan wij opnieuw de samenwerking aan en organiseren we een nieuwe Arom

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Aroma Walking 28/10/2023
Aroma Walking 28/10/2023

Tijd en locatie

28 okt 2023, 14:00 – 16:00

Parking Losloopweide Floréal - Lichtaart, Herentalsesteenweg 64, 2460 Kasterlee, België

Over het evenement

Meer rust in je hoofd en meer balans in je leven, zowel voor jezelf als jouw hond? Dan ben je bij Marijke van Canis Maior DogMomCoach en Ellen van Holistisch Hondentrimsalon Ellen aan het juiste adres. Op zaterdag 28 oktober 2023 gaan wij opnieuw de samenwerking aan en organiseren we een nieuwe Aroma Walking in Lichtaart, in het hartje van de stille Kempen.

Wil jij de positieve impact op lichaam en geest ontdekken van een wandeling in combinatie met essentiële oliën, voor jou en je hond? Ga dan met ons mee op Aroma Walking en ervaar de kracht van essentiële oliën. Tijdens Aroma Walking leren we om bewuster te wandelen, bewuster te ademen en bewust te zijn van onszelf en onze hond. Om dit te bereiken selecteren Marijke en Ellen zorgvuldig 7 essentiële oliën die jou en je hond hierbij gaan ondersteunen.

Tijdens deze wandeling leren wij jou hoe je thuis verder aan de slag kan met Aroma Walking. Wij voorzien je doorheen de wandeling van de nodige essentiële oliën. Je ontvangt van ons een aromakompas van de wandeling samen met de extra informatie die je nodig hebt om de wandeling tot een goed einde te brengen.

Om een kwaliteitsvolle Aroma Walking voor al onze deelnemers te kunnen aanbieden, zijn de plaatsen beperkt tot max. 20 deelnemers* (1 hond per deelnemer). Snel inschrijven is dus de boodschap!

*Je kan maximum 2 tickets in per bestelling kopen.

Tickets

  • Aroma Walking 28/10/2023

    € 25,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page