top of page

za 01 apr

|

Domein Teunenberg (Paradeplein)

Aroma Walking 01/04/2023 sessie 10u

Wil jij meer rust in je hoofd en meer balans in je leven? Wil je dit ook voor jouw hond? Dan ben je bij Marijke van Canis Maior en Ellen van Holistisch Hondentrimsalon Ellen aan het juiste adres. Opnieuw gaan ze de samenwerking aan en organiseren de allereerste Aroma Walking in Olen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Aroma Walking 01/04/2023   sessie 10u
Aroma Walking 01/04/2023   sessie 10u

Tijd en locatie

01 apr 2023, 10:00 – 12:00 CEST

Domein Teunenberg (Paradeplein), Boerenkrijglaan 51, 2250 Olen, Belgium

Over het evenement

Wil jij meer rust in je hoofd en meer balans in je leven? Wil je dit ook voor jouw hond? Dan ben je bij Marijke van Canis Maior en Ellen van Holistisch Hondentrimsalon Ellen aan het juiste adres. Opnieuw gaan ze de samenwerking aan en organiseren zij op zaterdag 1 april van de allereerste Aroma Walking in Olen, in het hartje van de stille Kempen.

Wil jij de positieve impact op lichaam en geest, voor jou en je hond, ontdekken van een wandeling in combinatie met essentiële oliën? Ga dan met ons mee op Aroma Walking en ervaar de kracht van essentiële oliën op jouw mindset en die van je hond. Tijdens Aroma Walking leren we om bewuster te wandelen, bewuster te ademen en bewust te zijn van onszelf en onze hond. Om dit te bereiken selecteerden Marijke en Ellen zorgvuldig 7 essentiële oliën die jou en je hond hierbij gaan ondersteunen.

Tijdens deze wandeling leren wij jou hoe je thuis verder aan de slag kan met Aroma Walking. Wij voorzien je doorheen de wandeling van de nodige essentiële oliën. Je ontvangt van ons het aromakompas van de wandeling samen met de extra informatie die je nodig hebt om de wandeling tot een goed einde te brengen.

Om een kwaliteitsvolle Aroma Walking voor al onze deelnemers te kunnen aanbieden, zijn de plaatsen beperkt tot max. 10 deelnemers (1 hond per deelnemer). Snel inschrijven is dus de boodschap!

Tickets

  • Aroma Walking - sessie 10u

    Deelname aan de Aroma Walking, sessie voormiddag, voor 1 persoon en 1 hond. Inclusief goodiebag.

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page