GEDRAGSCOACHING

Bij Canis Maior kan je ook terecht voor gedragscoaching en privé-training met je hond. Hiervoor doen we beroep op Linda Perotti van Gedragsbeleiding voor Honden te Zutendaal. Wekelijk heeft zij haar vaste trainingsdag(en) bij Canis Maior te Olen.

Gedragsbegeleiding

´Iets is pas een gedragsprobleem als het baasje het gedrag van zijn hond als een probleem beschouwt´.

  • Onzindelijkheid

  • Blaffen, vernielen en janken als je weg gaat

  • Vuurwerkangst

  • Opspringen en/of happen bij bezoek

  • Aanhoudend blaffen

  • Fietsers/auto´s najagen

  • Graven in de tuin, dingen vernielen

Gedragsbegeleiding kan worden ingezet bij allerhande problemen die jij met je hond ervaart. Dit kan gaan van angst voor bezoek tot agressie naar andere honden. Tijdens een consult zoek ik eerst naar de oorzaak van dit gedrag, door veel vragen te stellen en te kijken naar de lichaamstaal van je hond, jullie gezinssituatie en eventueel bijkomende zaken. Dan werken we naar een oplossing binnen de mogelijkheden die passen in jullie leven. Ook geef ik andere manieren om met je hond om te gaan, tips, trucs, uitleg over stress en lichaamstaal en …. blijf ik bereikbaar als je na het consult nog vragen hebt, als het oefenen even niet lukt, of er iets anders is waar je even een professionele mening over wenst.

Prijs: € 75,00

 

Privé - training

Een uur 1 op 1 trainen, op een specifiek onderwerp waar jullie samen niet uitkomen, zoals wandelen zonder trekken. We spreken af op een locatie die handig is voor hetgeen je wenst te trainen, zodat we eerst rustig kunnen oefenen en daarna de oefening stap voor stap moeilijker kunnen maken. Je krijgt genoeg oefeningen, tips en trucs om thuis samen verder te kunnen werken. Het voordeel van privétraining is dat we op jouw niveau werken, met de hoeveelheid afleiding die jullie op dat moment aan kunnen, stap voor stap naar het gewenst resultaat. Voor sommige zaken is een uur genoeg, soms kan meer nodig zijn. Vaak is het ook fijn om na een paar weken op te frissen wat jullie geleerd hebben, er is altijd wel iets te vinden wat voor jouw hond een uitdaging betekent.

Prijs: € 45,00

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram

Canis Maior
Spendijk 9
2250 Olen

0479/82 19 85

info@canismaior.be

© 2019 CANIS MAIOR Spendijk 9 Olen.

Proudly created by OnlineNow